Veganiška Fresca makaronų tešla, su šaltyje džiovintais špinatų milteliais
Lengva suprasti, kodėl makaronai yra toks, daugelio mylimas patiekalas: greita, sotu, patogu ir nuostabiai skanu! Vienas iš būdų, kaip užtikrinu mėgstamo patiekalo kokybę ir kontroliuoju į juos dedamus ingredientus - gaminu juos pati. Nustebsite, kaip lengva pasigaminti savo makaronus. O į gamybos procesą galite įtraukti ir savo vaikus, bei puikiai praleisti laiką kartu!
Manų kruopos yra sveikesnė kvietinių miltų alternatyva. Jose daugiau baltymų ir skaidulų bei mažiau angliavandenių. Pridėję liofilizuotų špinatų miltelių, taip pat pridedame baltymų ir skaidulų, todėl jie tampa ne tik sotesni, bet ir ne mažiau gardūs. Galite pridėti bet kokių pageidaujamų liofilizuotų miltelių ir išgauti savo tobulą receptą. Pažadu, pasigaminus šį patiekalą niekada nenorėsite pirkti makaronų - tai taip skanu ir lengva. Ir nesibaiminkite recepto ilgio, kai suprasite paprastus žingsnius, šio recepto jums nebereikės, nes prisiminsite ne tik eigą, bet ir nepamirštamą skonį.